Franchise

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Η έμπειρη οικογένεια του Brunch(s)in το γνωρίζει καλά αυτό...

και έτσι, έχοντας επενδύσει στην δημιουργία ενός ζεστού, μοντέρνου και παράλληλα υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος, στοχεύει στην ολοκληρωμένη εμπειρία του comfort dining brunch.

Η εξειδίκευση στο brunch άλλωστε φαίνεται και στο ωράριο λειτουργίας το οποίο είναι 8:30 π.μ. μέχρι τις 5:30 μ.μ. προσφέροντας ένα ισσοροπημένο work-life balance.

Το Brunch(s)in διαθέτει εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch, γευστικά ευφάνταστα πιάτα, καθώς και ποιοτικές επιλογές προϊόντων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Η πιστή κοινότητα που αποτελείται από Brunch(s)inners, εξακολουθεί να επιλέγει τα χορταστικά γεύματα και τον φιλόξενο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο των καταστημάτων, κάνοντας την πρόταση του Brunch(s)in να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Το Brunch(s)in έχει αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από ένα ευχάριστο μέρος με καλό φαγητό – Η άνεση του χώρου, η ποικιλία και η δημιουργικότητα του μενού, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει η καταρτισμένη ομάδα του, προσφέρουν στον καταναλωτή μια ολιστική γαστριμαργική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

Με μεγάλη εμπειρία στην εστίαση και εστιατόρια στον Καναδά, η οικογένεια του Brunch(s)in γνωρίζει καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα αυθεντικό brunchάδικο. Έχοντας μελετήσει την αγορά του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, η έμπειρη πλέον ομάδα του Brunch(s)in με επικεφαλής τον Σπύρο Τάσκο, θέλησε να καλύψει το κενό που εντόπισε στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο concept που εστιάζει αποκλειστικά στην εμπειρία του brunch. Με έμφαση στην συνολική εμπειρία, από την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την γεύση, μέχρι το εντυπωσιακό στήσιμο των πιάτων, και τη διαμόρφωση του καταλόγου, το concept του Brunch(s)in πορεύεται σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, απαντώντας στις ανάγκες και τα «θέλω» του σύγχρονου καταναλωτή.

Θέλεις να μπεις στην οικογένεια του Brunchsin;

Πακέτο Franchise

  • Το Brunch(s)in διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να υπερβαίνει τις προκλήσεις στην κατηγορία του αποτελώντας μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση στην εστίαση.

  • Εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch. Ποιοτικός καφές, γευστικές αλμυρές επιλογές όπως burgers, bagels, ομελέτες, αβγά bennedict καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές επιλογές όπως pancakes, που μπορούν να καταναλωθούν από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.

  • Διαθέτει ισχυρή ταυτότητα με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.

  • Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει – ανήκει σε μια κοινότητα και να έχει το δικό του στέκι.

  • Προσφέρεται αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή που συνεπάγεται μεγιστοποίηση και διασφάλιση της δυναμικής ανάπτυξης του μελλοντικού συνεργάτη.

  • Απλό, ευέλικτο και λειτουργικό επιχειρηματικό μοντέλο.

  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερο εξειδικευμένο προσωπικό και χαμηλότερο food cost.

  • Ολοκληρωμένη και συνεχής εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργειών.

  • Καθορίζεται η στρατηγική και το branding του Brunch(s)in, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των μελλοντικών καταστημάτων.

IMG_8236

Κοινό / Στόχος

Άτομα όλων των ηλικιών, φίλοι, παρέες και οικογένειες απολαμβάνουν τα χορταστικά γεύματα του Brunch(s)in, όλες τις ώρες της ημέρας. Στον φιλόξενο και μοντέρνα διακοσμημένο χώρο, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πλούσιο brunch του Σαββατοκύριακου, τον καθημερινό απογευματινό καφέ, ή να συνεχίσουν με ένα ολοκληρωμένο comfort dinner, συνοδεία ενός δροσιστικού cocktail, απογειώνοντας την εμπειρία. Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, ότι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη κοινότητα «brunch(s)inners» που επιλέγουν να επιστρέφουν στο στέκι τους ξανά και ξανά!

Προφίλ franchisee

Δεν είναι προαπαιτούμενο για τον νέο συνεργάτη franchisee να διαθέτει προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης. Το πάθος και η όρεξη για δουλειά, η συμμετοχή και η προσφορά στην κοινότητα του Brunch(s)in, αλλά και η επιθυμία για διαρκή εξέλιξη, συνθέτουν τα αναγκαία προσόντα που θα συνοδεύουν τον νέο franchisee στο επιχειρηματικό του ταξίδι. Η ομάδα Brunch(s)in θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του νέου συνεργάτη franchisee, ο οποίος θα ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης. Μέσω του franchising, εξασφαλίζεται όλη η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η γνώση στον χώρο της εστίασης και έτσι, παρέχεται στον νέο συνεργάτη η δυνατότητα να γίνει μέρος της φιλοσοφίας και του concept του Brunch(s)in, επενδύοντας σε μια πρόταση που θα τον οδηγήσει στην κερδοφορία!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της οικογένειας Brunchsin’; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία / Πληροφορίες